Hoe inschrijven?

U schrijft u eerst in voor de gratis formule. Indien de dienst u bevalt hebt u daarna steeds de mogelijkheid om een upgrade te doen naar één van de betalende formules voor meer capaciteiten en mogelijkheden. U kunt op ieder moment uw abonnement opzeggen of van formule veranderen. De Free formule is onbeperkt in de tijd en bevat geen reclame. Opgepast: meer dan 60 dagen inactieve Free accounts worden automatisch verwijderd. De betalende accounts worden nooit vernietigd.

Is dit een lange termijn engagement?

Neen. U kunt uw abonnement steeds annuleren door een mail te sturen naar onze support met vermelding van uw login. U zult een mail ontvangen met bevestiging van de downgrade van uw account naar de 'Free' formule of de onmiddellijke venietiging van uw account indien u dit wenst. In het geval van een betalend abonnement, zijn de betalingen anticipatief en ieder aangevatte periode zal niet terugbetaald worden. De abonnementen betaald met kredietkaart worden automatisch verlengd 10 dagen voor iedere vervaldatum.

Welke soorten betalingen aanvaardt u?

Wij aanvaarden betalingen via kredietkaart (Visa, MasterCard) of Bitcoin.

Kan ik makkelijk van abonnement veranderen?

Ja. En het is echt eenvoudig. Eénmaal ingelogd, klikt u op 'Mijn rekening > Abonnement'.

Waar zijn de gebruiksvoorwaarden?

Onze gebruiksvoorwaarden zijn hier beschikbaar. Wij hechten veel belang aan de bescherming van uw privacy. Geen data zal ooit aan een derde medegedeeld worden, behalve in het geval van een gerechtelijke procedure. U zult geen commerciële aanbiedingen van ons ontvangen, behalve een nieuwsbrief om u te informeren over de evolutie van onze dienst.